Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Over 50.000 så Halvdan

56.000 mennesker så Halvdan Sivertsen og Øystein Sunde på turné med «Ja takk, begge deler». Det betyr at nesten 135.000 totalt har sett showet.

Nå er Norges-turneen slutt, men det betyr ikke at Halvdan Sivertsen og Øystein Sunde er ferdige med «Ja takk, begge deler». Showet skal spille sine siste forestillinger som sommerrevy i Tønsberg. Sommerpremiere blir 28. juni, og etter det spilles «Ja takk…» i omtrent en måned.

– Vi har planlagt et tyvetall forestillinger, sier Jørg Fr. Ellertsen i Dizzie Showteater, som både produserte «Ja takk, begge deler» da det gikk i Oslo, og som arrangerte turneen Norge rundt nå etterpå.

75 forestillinger har blitt spilt under turneen; nordligste spillested var Tromsø, sørligste Kristiansand, og siste forestilling ble spilt i Kongsvinger sist lørdag.

– Det har vært en kjempesuksess, sier Ellertsen.

78.000 publikummere så «Ja takk, begge deler» da forstillingen gikk på Dizzie Showteater i Oslo, i nesten et helt år. Nå, på turneen som har vart mer eller mindre fra september, har 56.000 kjøpt billetter for å se Halvdan Sivertsen og Øystein Sunde gjøgle og synge.

Det betyr et totalt antall solgte billetter på 134.000, og det er stort.

– Nå planlegger dere vel en oppfølger?

– Bare de setter i gang, så er jeg med på alt, jeg, sier Jørg Fr. Ellersen, og innrømmer:

– Men jeg synes de fortjener en pause nå.

(Lillian Bikset, Nordlands Framtid 5. april 2000)