56.000 mennesker så Halvdan Sivertsen og Øystein Sunde på turné med «Ja takk, begge deler». Det betyr at nesten 135.000 totalt har sett showet.

Nå er Norges-turneen slutt, men det betyr ikke at Halvdan Sivertsen og Øystein Sunde er ferdige med «Ja takk, begge deler». Showet skal spille sine siste forestillinger som sommerrevy i Tønsberg. Sommerpremiere blir 28. juni, og etter det spilles «Ja takk…» i omtrent en måned.

– Vi har planlagt et tyvetall forestillinger, sier Jørg Fr. Ellertsen i Dizzie Showteater, som både produserte «Ja takk, begge deler» da det gikk i Oslo, og som arrangerte turneen Norge rundt nå etterpå.

75 forestillinger har blitt spilt under turneen; nordligste spillested var Tromsø, sørligste Kristiansand, og siste forestilling ble spilt i Kongsvinger sist lørdag.

– Det har vært en kjempesuksess, sier Ellertsen.

78.000 publikummere så «Ja takk, begge deler» da forstillingen gikk på Dizzie Showteater i Oslo, i nesten et helt år. Nå, på turneen som har vart mer eller mindre fra september, har 56.000 kjøpt billetter for å se Halvdan Sivertsen og Øystein Sunde gjøgle og synge.

Det betyr et totalt antall solgte billetter på 134.000, og det er stort.

– Nå planlegger dere vel en oppfølger?

– Bare de setter i gang, så er jeg med på alt, jeg, sier Jørg Fr. Ellersen, og innrømmer:

– Men jeg synes de fortjener en pause nå.

(Lillian Bikset, Nordlands Framtid 5. april 2000)