På Dizzie samlet kjendisene seg rundt Sunde og Sivertsen. Der var knapt en smoking å se. Mens gutta klimpret på sine gitarer, klirret det lystig i ølglass, og lattersalvene runget.

For første gang gjør bare halvparten av Gitarkameratene show sammen. Det to-somme samarbeidet som har ført til forestillingen «Ja takk, begge deler» med premiere på revyscenen Dizzie i går kveld, ble visstnok påbegynt allerede i 1992. Men så kom Gitarkameratene og mye annet i veien. Dermed ble det først noe av dette samarbeidet først nå.

Borti gaten var det samtidig premiere på Chat Noir. Der var den røde løperen på plass. Men ikke alle valgte Chat Noir. Noen kjendiser fant også veien til Dizzie.

For dit kom Bjørn Eidsvåg, maler Karl Erik Harr, Sven Nordin, Kari Svendsen, Jon Skolmen, Ole Paus – og selve «kongen og dronningen»: Øivind Blunck og Hege Schøyen, med følge.

Øystein Sunde og Halvdan Sivertsen hadde mye å prate om fra scenen. De pratet (og sang) både om aktuelle temaer som lekkasjen i Romeriksporten (som de mente at Knudsen og Ludvigsen ville ha laget en ny sang om med refrenget «Vi har en gjedde i taket. . .»), om Clintons bedrifter og en iøynefallende parallell til et visst selvportrett av Odd Nerdrum, samt om dagsferske tabloid-nyheter.

Ellers var det mye kjærlighet, maskineri av forskjellig slag (gressklippere, snøfresere og engelske biler), 50-års-krisen, landsdelsforskjeller og Norges kongerekke formidlet av historielærer Sunde.

Publikum slappet av, fikk noen av slagerne de satt og ønsket seg, og hilste nyskrevet materiale velkommen. Og de hylte av latter når gamlegutta parodierte hverandre.

I salen var det da nok flere som satte pris på bare å være tilskuere, de som ellers står på scenen og trolig vet det meste om premierenerver.

(Vibeke Hollekim, Aftenposten 18. september 1998)