«Show for folket» er parolen til underholdsduoen Ivar Medaas/Øystein Sunde som i nærmeste fremtid skal gjøgle seg over det ganske land. Det er svenskenes berømmelige krog-show som har vært modellen til kabareten «Krumspring og andre stavhopp» som får première på Park i Drammen torsdag neste uke.

Med dette markeres også den første kabaret spesialskrevet for restauranter, og må foreløpig regnes som et rent underholdningseksperiment her til lands.

Yngvar Numme som har ansvaret for regien og de fleste tekstene kan fortelle at kabareten vil vare i ca. tre kvarter og være basert på to drabelige kjeftesmellers melodiøse disputter. Deres syn på hvem som egentlig er stjernen av de to skal gå som en tråd gjennom programmet – for øvrig annonser uten død-punkter.

Likeledes har man tatt for seg NRKs 50-årsjubileum og dets rike persongalleri. Radio- og TV-profetene blir lovet ymse spark i ord og toner, men foreløpig altså utenfor hovedstaden.

Det har nærmlig vært litt av et problem å finne egnet sted for slike arrangementer i Oslo. Man er på utkikk etter et intimt etablissement hvor publikum først og fremst kommer for å se kabaret, i restaurant-miljø.

Impressario Jørg Fr. Ellertsen poengerer at tiltaket muligens kan bli redningen for norske artister i et revy-fattig land. Hvis dette eksperimentet lykkes vil man følge opp lignende kabareter med andre entertainere.

(Brigg, VG 17. oktober 1975)