Sommer-revyen «Lufta er for alle» som nå spilles på Hotel Klubben i Tønsberg, er sikker suksess i sommer-Norge. Benny Borg har nå overtatt som gjesteartist og kjører sikkert velkjent suksess-spor med sine musikalske tolkninger av Elvis Presley og Harry Belafonte.

For 997. gang inntok Benny Borg scenen som Elvis Presley da han debuterte som sommergjest i går kveld. Fortsatt er Elvis Presley-nummeret en publikumsfavoritt selv om de aller fleste vel nå har sett Benny som Elvis én eller flere ganger. Men gjesteartistene velger tydelig å kjøre safe og øver ikke inn noe nytt stoff til de to innslagene de blir tilgodesett med i revyen.

Stælken

Selv med Benny Borg som gjest er det Hege Schøyen som fortsatt er revyens store stjerne og får mest applaus. Hennes bokser Stælken Gundersen er revyens absolutte høydepunkt, selv om Vazelina Bilopphøggers som «Fem fyrer fra Kaukasus» ikke ligger langt etter i publikumsresponsen. Øystein Sunde er som alltid rappkjefta, og under hans historier om en liten demon og campingvogna fikk publikum virkelig mosjonert lattermusklene.

To av innslagene som var med på premieren er nå strøket. Det er Hege Schøyens «Kanal Sponsor» og Øystein og Heges innslag 1/2 6 om «Club 7 himself».

(Kurt Bakkemoen, VG 18. juli 1985)