«Rett ut av Ten-Sing med puppa i været. «Du skal ikke begjære din nestes ektemake – det er neigu ikke lett sånn den dama erter på seg stake». «Hurra for Moses og mosedotten».

Slik er teksten på Øystein Sundes nye blinkskudd, «Frøken Bibelstripp». Men det blir for sterk kost for Ola nordmann. Derfor får du neppe høre den morsomme, men bitende teksten.

Platedirektør

Til tross for at Sunde nå er platedirektør i eget selskap, blir ikke angrepet på de halvnakne gospelkvinnene gitt ut på plate. Han legger ikke skjul på at Torhild Sivertsen er en av inspirasjonskildene til sangen.

– Teksten er altfor tøff. Jeg tør rett og slett ikke gi den ut. Låten kan nok såre mange gospeljenter. Jeg kan aldri gi den ut på plate. Men jeg spilte den her i kveld for å sette folk i stemning, sier Øystein Sunde.

Sunde og Audun Tylden tråkker til med hvert sitt splitter nye plateselskap. Og feiret starten med artistgalla på Dizzie showteater i Oslo. I går gikk nemlig startskuddet for to nye plateselskap. Audun Tyldens «Tylden & Co» og Øystein Sundes «Spinner Records». Begge la vekt på at de skal samarbeide nært, men at de to selskapene er helt uavhengige av hverandre. I går samlet de presse og venner til presentasjon av artistene som står i Stall Sunde/Tylden.

Men det var Sunde selv som stjal showet da artistene opptrådte i tur og orden. Med den ferske låten «Frøken Bibelstripp» knakk publikum sammen av latter. Etter teppefall ville applaus og latterbyger ingen ende ta. Men det norske folk får neppe høre den ironiske sangen om de kristne kvinners sexy fremtreden.

(Av Erik Nodland, VG 3. juni 1992)