Man kan ikke slenge ut et hvilket som helst plateopptak som den første norske CBS-produksjon. Dette store amerikanske merket har i tidens løp presentert mange av verdens aller største artister i førsteklasses «pakning», og man ønsket å opprettholde kvalitetskravene også ved norske produksjoner på dette merket. Derfor har norsk CBS vært repertoarløst merke i lange tider før man omsider fant artistene som skulle stå for «den verdige åpning».

HI-FIVE heter gruppen, folkesang og viser utgjør deres repertoar. Instrumentalt såvel som vokalt er de preget av kvalitet og godt samarbeid. Britt Johannessen er gruppens eneste kvinnelige medlem og besørger sangen sammen med Ove Rohde. Det gjennom solide akkompagnementet er Jo Egil Skjerven, Ulf Hestnæs og Øysten Sunde ansvarlige for.

Ekstra ros fortjener gruppens egen produsent, unge Egil Andersen. Plateselskapet gir ham mye av æren for den vellykte debutplaten. «Nånstans grönt» er en rask vise med fint driv og fine musikalske kvaliteter. Dette er nok den mest krevende visen, men personlig er jeg svak for den følsomme balladen «This Life I’m Livin'» hvor Britt for øvrig får rik anledning til å vise hva hun er god for. En spesielt god ting ved HI-FIVE: De synger svensk med svensk uttale og engelsk med engelsk uttale. Bra!

(Sølvi, Nationen 11. februar 1967)