Jaktprater og fnattmaker Øistein Sunde skal underholde moværingene med sang og påfunn søndag. Det er Bleak House Club som står for arrangementet, og vi spår at det blir trangt om plassen i Aulaen søndag!

Bleak House Club har iakttatt en stigende interesse blant ungdommen. For å etterkomme denne interessen har klubben satt seg i spissen for å få ikke mindre enn tre visesangere opp til Mosjøen, Bodø og Mo i Rana. Først Øistein Sunde, så Lillebjørn Nilsen i slutten av mars, og først i april Finn Kalvik, forteller formannen i Bleak House, Anton Solberg til Rana Blad.

Sammen med Lillebjørn Nilsen vil lyrikeren Terje Hartviksen fra Mo i Rana opptre, en opptreden som vi venter oss meget av. Bleak House Club håper at interessen for visesang i sin tur kan føre til at Mo i Rana får en viseklubb som kan gå aktivt inn og bedre tilbudet på dette området i Rana.

Det har i det siste vært skrevet en god del i Rana blad om at ungdom og eldre burde komme mere sammen. Bleak House Club har ikke tatt noen stilling i denne debatt, men vi vil likevel gjøre oppmerksom på at en visestund sammen med Øystein Sunde kan være midt i blinken for noen hver, også for de voksne. Vi vil videre gjøre oppmerksom på at når Bleak House arrangerer en tilstelning er alle velkommen. Og sist, men ikke minst, de langhårete biter ikke, sier Solberg.

(Rana Blad 4. mars 1971)