Iaften braker det løs på Park Hotell i Drammen for trubadurene Øistein Sunde og Ole Paus og det female midtpunktet i trioen, Anne-Karine Strøm, som i en hel uke til ende vil forlyste drammenserne og tilreisende med sitt nye kro-show – kalt: «Hallo i luken … eller hverdagens helter!»

I over et halvt år har herrene Sunde og Paus møttes to ganger ukentlig til forfattersamarbeide. Og resultatet fra førpremieren i Studentersamfunnet i Trondheim tirsdag er efter alt å dømme blitt den formidable suksessen vi på forhånd hadde ventet oss. Så drammenserne har virkelig noe å se frem til i uken som kommer.

Hva Øistein Sunde og Ole Paus står for når det gjelder satirsik gjøgleri på et høyt plan, vet vi, også når det gjelder spontane speks og verbalinnslag fra scenen, og fremfor alt selvkomponerte fortrinneligheter. Men vi har latt oss fortelle at Anne-Karine Strøm står frem i en ny kunstnerisk ham – og er den virkelige store overraskelsen i showet.

Trioen har laget en konsertversjon og en restaurantversjon, alt efter hva lokalitetene innbyr til. Efter oppholdet på Park Hotell i Drammen skal de opptre på en rekke andre steder i landet. Så det er bare å glede seg.

(Olm., Aftenposten 9. september 1979)