Hanne Krogh, Øystein Sunde, Ivar Medaas, Tore Torell og Kjell Vidars samles på scenen tirsdag, – og scenen er Festningen hvor det igjen satses på norske toppartister etter suksessen med Dizzie Tunes som trakk fulle hus alle de dagene de opptrådte.

Foruten å være toppartister, skulle denne buketten være så variert sammensatt at showet hadde noe for en hver smak. Og dermed ha tilbud til flere årsklasser enn de aller yngste pop-fans.

Grand Prix-Hanne Krogh har satt seg i hodet å fortelle kristiansandspublikummet «Hva lykken er» etter at hun kommer fra Tyskland hvor det har vært prøveinnspillinger og annet arbeid. For henne blir dette faktisk en slags scenedebut i en imponerende rask karriere.

Visesangeren Øystein Sunde har gjennom TV og plater rukket å gjøre sine originale viser kjent. Særlig er «Jaktprat», «Skreppa mi ….» og LP-en «1001 fnatt» blitt kjente saker.

Ivar Medaas trenger ikke nærmere presentasjon mens Tore Torell har lovet trylleoppvisning av det slaget som brakte ham sitt Nordiske Tryllemesterskap. Hans oppgave blir å «trylle» programmet sammen og til det inngår bl. a. nummer med isbading, kjettingnett og desslike.

Kjell Vidars sørger for den viktige danseunderholdningen med sitt orkester på Festningen tirsdag og dagene fremover.

(Fædrelandsvennen 17. juli 1971)