Verdens største plateselskap, CBS, har laget den første platen med norske artister, og i tida som kommer kan vi vente flere norske innspillinger på etiketten. Hi-Five er navnet på kvintetten som har laget platen. Den inneholder «Nånstans grönt» og «This Life I’m Livin’».

De norske representantene til CBS har i lengre tid lett etter verdige norske «debut-artister» til etiketten, og man har utvilsomt funnet en meget høreverdig og dyktig debutant i Hi-Five. Medlemmene synger meget godt og spiller likeledes godt.

Alle medlemmene av Hi-Five er mellom 19 og 21 år gamle. Tanken om en gruppe som dette, kom under russeturen til Danmark. To av medlemmene, Brit Johannesen og Øystein Sunde traff hverandre, og de to begynte å spille sammen. Seinere ble Jo Egil Skjerven med på bassgitar. Ulf Hestnæs og Ove Rohde var de neste som kom med – og Hi-Five var en realitet.

Debuten fant sted under en elevaften på Nordstrand skole. Tilbud om mer lokale opptredener fulgte, og blant annet underholdt Hi-Five under en hyggeaften på Norsk Magnetofonklubb. Egil Andersen heter et medlem her. Han er teknisk interessert og har ansvaret for selve opptaket av platen til Hi-Five.

Litt om medlemmene:

Britt Johannessen går for tida på Stabekk Husmorskole. Hun har vært med i kor, og har dessuten tatt undervisning i piano.

Ove Rohde har tidligere vært medlem av en pop-gruppe sammen med Ulf Hestnæs. Ove arbeider til daglig som ekspeditør i en fotoforretning.

Ulf Hestnæs er gymnasiast og spiller foruten gitar også klarinett. Sammen med Britt og Ove synger han i Hi-Five.

Øystein Sunde går på reallinjen. Han har vært med i musikkorps som trompetist, og var tidligere med i The Hitch Hikers.

Jo Egil Skjerven spiller bass og synger. Han var bass-gitarist med et pop-band i tre år.

(Sølvi, Nationen 11. februar 1967)